Tevreden klant repareert deur camper met LASNAAD UIT DE FLES

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober dit jaar was de interesse in LASNAAD UIT DE FLES  overweldigend en de verkoop liep dan ook als een trein!

We vonden het daarna wel heel leuk om meerdere positieve terugkoppelingen te ontvangen over het product. Dit is een reactie van een tevreden klant.

De heer Roelofs: “Ik verkeerde al langer in dubio hoe ik in hemelsnaam de deur van mijn oudere camper kon repareren. Ik kwam er steeds maar niet uit. Tot het moment dat ik op de beurs dit superproduct LASNAAD UIT DE FLES tegenkwam. Tijdens de demonstratie spookte het al door mijn hoofd. Dit is de oplossing!

Met de lijm en het granulaat heb ik een aluminiumprofiel op de kunststof deur kunnen bevestigen en een olifant mag er nu aan gaan hangen.

Eerdere lijmproducten verlijmde nooit goed en met deze LASNAAD UIT DE FLES heb ik al veel meer kunnen repareren.”

Met dank aan de heer Roelofs voor het delen van uw enthousiasme en voor de foto!